צליעה בעת ריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/11/2013 | 18:30 | מאת: פזית

רצה כ-40 קמ בשבוע- בשנתיים האחרונות. לפני כשנה התגלו שברי מאמץ באגן מהם החלמתי.לאחרונה צולעת משמעתית בזמן ריצה. באופן כללי הרגל כואבת. כל פעם משהו אחר. קשה לי מאוד להתייצב על אותה רגל בלבד.מה דעתך

פזית שלום המצב שאת מתארת, מחייב בדיקה קלינית מקיפה ואפילו מעבדת הליכה/ ריצה. ישנה חשיבות רבה לאיתור מדויק של מקור הבעיה על מנת למנוע נזק מצטבר שייתכן ואף יהיה בלתי הפיך. בדיקת מעבדה תיתן תשובות לשאלות שלך ובעקבות קח יינתנו המלצות ופתרונות. מצרף קישור בנושא- http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=174 בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה