נעליי הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/10/2013 | 16:53 | מאת: שרון

שלום, קניתי נעלי הליכה גבוהות (ויקרות ) לאחר יומיים של הליכה אני מרגישה כאבים עזים בחלק הפנימי של הקרסול,האם להמשיך - להתרגל לנעל או שהנעל לא מתאימה להליכה? תודה

שרון שלום נעלי הליכה ספורטיביות אמורות להיות נוחות עוד כשמודדים אותם בחנות ולא אמורים להתרגל אליהם. אינני מבין במה הן גבוהות האם בעקב? האם גבוהות לכיוון השוק? בכל מקרה אם המטרה היא הליכה ספורטיבית כדאי להתייעץ ולהראותן לפיזיותרפיסט. לרוב אם נוצר כאב בהליכה בשלב זה אולי באמת אינן מתאימות לך ולייעוד שלהן. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה