מבקש לדעת מה הטיפול המומלץ

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/10/2013 | 09:44 | מאת: אבי ר.

לאור תוצאות בדיקה התברר כי יש לי נזק דיסקוגני עם ואקום .בלט גרמיובלט דיסק עם לחץ ניכר על השק.

אבי שלום במידה ויש סימנים נוירולוגים כגון חולשה של גפה תחתונה רצוי לגשת לאורתופד. הוא ישלח לפיזיותרפיה במידה ואין צורך בהתערבות כירורגית. במידה ואין ,ומדובר בכאב מרכזי ואולי אף הקרנה לרגל, כדאי לגשת ראשית לטיפול שמרני בפיזיותרפיה שיעסוק בהורדת כאב, מרכוז הבלט וחיזוק שרירים רלוונטיים. בכבוד רב סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה