אגן לא מאוזן7777ננננ

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/07/2019 | 20:48 | מאת: דניאל

עמידה על רגל אחת. 2. עמידה על רגל אחת, וביצוע עליה על האצבעות וירידה באופן איטי ומבוקר. 3. עמידה על רגל אחת, וביצוע כיפוף וישור של הברך באותה רגל. 4. עמידה על רגל אחת, על קצות האצבעות, תוך כדי הנפת הרגל השנייה. 5. עמידה על רגל אחת, ביצוע הנפה של הרגל השנייה כאשר קשורה משקולת על הקרסול של הרגל המונפת. האם יש לעשות את התרגילים הללו שהידייםם תומכות בכסא?

דניאל שלום אנא פנה למי שנתן את תכנית התרגילים הנ"ל להבהרת כוונותיו. כל תכנית לגופה נותנת מענה ספציפי לבעיה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה