יציבה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/09/2007 | 13:58 | מאת: רותם

גמר חתימה טובה! בהליכה אני מרגישה שקשה לי להרים או לקצר את הרגל במעבר לצעד הבא - לאחר הדחיפה, הדבר גורם לחוסר שיווי משקל והתפתלות האם הדבר נובע בגלל בעיות בדחיפה, שלא מאפשרת להרים את הרגל, ולשלוט בצעד, או יש אפשרויות נוספות? תודה עבור התשובה! רותם

רותם שלום, מספר אפשרויות היכולות להסביר את הסמנים מהם את סובלת: 1. חולשה בשרירי הסובך הגורם לחולשה בדחיפה ובהנפת הרגל קדימה. 2. חולשה בשרירי מכופפי הירך. 3. הגבלה בתנועת כיפוף מפרק הקרסול. 4. הגבלה בתנועת כיפוף מפרק הברך. 5. הגבלה בתנועת כיפוף מפרק הירך. 6. הבדל באורך רגליים. מומלץ לעבור בדיקה ואבחון על ידי פיזיותרפיסט לזיהוי המקור והטיפול בו. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה