צליעה מולדת

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/09/2013 | 08:26 | מאת: שרון

שלום רב, אני סובלת מצליעה מולדת ברגל שמאל (הבדל של כסנטימטר). בעבר הוצע לי להשתמש בהגבהה מעל הנעל אולם אני מחפשת פתרון טוב יותר לשיפור או תיקון המצב. האם בדיקה/ יעוץ במכון יכולים לסייע ולשפר את מצבי? אציין כי אינני מרגישה כאבים כלשהם וכי אני רצה ועושה ספורט באופן סדיר.

שרון שלום הבדל באורך רגליים עשוי לגרום לבעיות עכשוויות או בעתיד. זה נכון עוד יותר אם קיימת כבר צליעה. איזון הביומכניקה בצורה נכונה יכול לתרום. בדיקה במכון ובדיקת תנועה בתלת ממד במעבדת הליכה תזהה את האסימטריה באופן מדויק ומשם הפתרון הוא קל. מצרף קישור רלוונטי http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=179 את מוזמנת לפנות בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה