נקע ברגל..

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/07/2007 | 05:36 | מאת: דחוף!

שלום סאם ח'מיס אתמול במהלך משחק כדורגל ניפגעתי ברגל ימין בעתי בריצפה חזק מאוד בטעות והיתנפח לי הרגל באזור הבוהן ויותר למעלה וזה כואב לי כשאני הולך כאבי מוות אני לא יכול ללכת עלייה ממש כואב מה אתה ממליץ לי לעשות?<?

במצב של טראומה של חבלה ישירה לאיזור בגוף, נפיחות וכאב אקוטי יש לפנות למוקד של קופ"ח או מיון לבדיקת אורתופד וצילום רנטגן לבדוק האם מדובר בשבר בעצמות הבוהן או כף הרגל. על פי הממצאים יש להחליט על טיפול. אתה מוזמן להתיעץ שוב לאחר קבלת הממצאים. בהצלחה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה