קושי בהליכה בעקבות בעיות גב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/10/2018 | 18:55 | מאת: אילנה שבתאי

דר שלום אני אחרי קיבוע חוליות L4-L5, לאחרונה מומלצת לנתוח החוליות מעל וסובלת מכאבי גב מתמשכים ובאופן קבוע. אני סובלת מכאבים במפרק הירך ובמפשעה הימנית עם קושי בהליכה. עשיתי סיטי ובתשובה כתוב: 1. שינויים סקלרוטיים בעצמות האילאום דו צדדי, עם שינויים סקלרוטיים בסקרום . 2. התבהרות סובקונדרלית קטנה עם גבול סקלרוטי בצוואר הירך מימין מה הכוונה מה הבעיה למי אני פונה ומה הטיפול המומלץ? אודה לתשובתך

אילנה שלום אני מתרשם כי יש מקום לראות אורתופד . במידה ויחליט כי ניתן, הוא יפנה לפיזיותרפיסט שיבצע בדיקה קלינית מקיפה ויראה אם אכן יש קשר בין הממצאים בהדמיה לקליניקה. הוא גם יתאים תכנית טיפול שמרנית במידה וזה המענה הנדרש לאחר הבדיקה. תרגישי טוב בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה