אי יציבות קלה ,סחרחרות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/07/2013 | 10:52 | מאת: ישראלי

במשך חודש ימים יש לי סחרחורת קלה. סוג הסחרחורת מרגישה כמו שעומדים על אוניה.(אי יציבות קלה) בבדיקת אף אוזן גורן ושמיעה הכל תקין (עדיין לא עשיתי בדיקת BERA) בדיקת אולטראסאונד עורקי צוואר נמצא תקין. בדיקת דם נמצא כבד שומני ו B12 נמוך 119 נקודות. לחץ דם תקין. מה יכולה ליהיות הסיבה לסחרחורת ?

שלום התאור של הסחרחורת אינו מספק ועל כן קשה לנחש במה מדובר. כדאי לגשת לחוות דעת של נוירולוג ואולי אפילו לחוות דעת שנייה אצל אאג. יתכן ומדובר בסחרחורת תנוחתית ולכך יש בדיקה קלינית ספציפית וטיפול פיזיותרפי עם אחוזי הצלחה גבוהים במידה וזה מתאים. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

17/07/2013 | 16:34 | מאת: ישראלי

איך נקראת הבדיקה הקלינית שאתה מדבר עליה ?

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה