רגלי או בצבא

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/07/2013 | 17:11 | מאת: X

שלום בעוד שבוע אני מתגייס לצה''ל ליחידה קרבית ויש אפשרות שאני אעשה קורס צניחה הבעיה שיש לי בעיה של רגלי או ופלטפוס מה הסבירות שאפצע במהלך צניחה קרבית? תודה

שלום אין קשר בין פציעה במהלך צניחה לבין רגלי או ופלטפוס. כדאי לך לטפל ברגליים בכל מקרה כיוון שבמסלול הצבאי פעילות רבה אינטנסיבית ומאומצת שתדרוש הרבה מהגוף בכלל ומהגפיים התחתונות בפרט. מציע לגשת להבדק ובאם יש צורך להתאים מדרסים ביומכניים. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה