בן 88 נופל בתדירות גבוהה האם בגלל פרקינסון

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/09/2018 | 15:17 | מאת: דנה

שלום רב, אבי בן 88 .מאובחן עם פרקינסון . כ- 6 שנים. הוא נופל מידי פעם ועוזרים לא לקום. לאחרונה חלה התדרדרות והוא נופל בתדירות גדולה ולא יכול לקום כמו קודם. חייבים להרים אותו . שאלותי האם ייתכן שסיבת הנפילות היא הפרקינסון והאם אפשר למצוא פתרון שלא יפול בתדירות גבוהה? או פשוט יש להשלים עם התופעה .

דנה שלום אביך חייב פיזיותרפיסט שינחה , ידריך ויטפל בו. מחלת הפרקינסון אכן נקשרת לנפילות חוזרות וכן גם קיימת משמעות לגיל. פיזיותרפיה עוסקת בחיזוק, תרגול תפקוד, שיפור שיווי המשקל הסטטי והדינמי ועוד. על כן, יש מענה לפחות להקטין את רמת הסיכון לנפילה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה