כאבי גב עקב ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/06/2013 | 23:34 | מאת: מושון רחובות

שלום לרופא הפורום אמי קשישה מעל 80 ועברה ארוע מוחי לפני מספר שנים. בעקבותיו נזקקת להליכון,יד אחת ורגל אחת בתפקוד חלקי, ולכן הגוף נוטה לצד אחד. לאחרונה כאבי גב עזים ולקיחת כדורי הרגעה.פרט לנתוח שלא בא בחשבון האם יש טכנולוגיה כלשהיא שיכולה להקל על המצב אודה לכל תשובה מושון

מושון שלום ברור שאפשר לנסות לעזור ולהקל. בקשו מרופא המשפחה הפנייה לפיזיותרפיה דרך קופת חולים במסגרת ביקורי בית. הם ישלחו פיזיותרפיסט הביתה שיבצע בדיקה ויתחיל לטפל וימליץ גם על תרגול מתאים. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה