כאב צד כף רגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/06/2013 | 12:45 | מאת: חננאל

יש לי כאב בצד פנימי של כף רגל שמאל . בצילום רואים עצם נוספת עשיתי מדרסים דרך הקופה . מה עוד ניתן לעשות

חננאל שלום יש מצב שקיים ממצא בהדמיה שמתאים לסימפטומים שלך אם כי החשד הגדול יותר הוא שקיימת מעורבות גידית של שריר מאד בעייתי tibialis posterior . כמו כן צריך לוודא שאכן המדרס נעשה בעקרונות הנכונים שהינם בתמצית גיבוס ללא נשיאת משקל ומדרס שעשוי מחמרים קשיחים שיתנו תמיכה לפתולוגיה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה