מהו אורך החיים של המדרסים?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/05/2013 | 17:11 | מאת: ענת ברקוביץ

במכון הכושר אמרו לי שלמדרסים יש אורך חיים - שהם נשחקים ושיש צורך להחליפם. האם זה נכון גם לגבי מדרסי 3D ? אציין כי עשיתי את המדרסים בסוף שנת 2008, אני עדיין מרגישה בהם נהדר ורצה נפלא. אשמח לתשובתך, תודה, ענת

ענת שלום אורך החיים של מדרס 3D יכול להיות 6-7 שנים , מדובר במדרס קשיח. אורך החיים של מדרס רך הוא כחודשיים שלושה. לכן במידה ויש לך מדרס רך כנראה שאת מרגישה טוב למרות המדרס ולא בהכרח בזכותו. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה