בעיות הליכה בגיל הזהב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/02/2018 | 17:45 | מאת: ירון

שלום סאם אמי בת 77 בעלת בעיות בהליכה הולכת לאט מה אתה ממליץ תודה

שלום ירון אני ממליץ ראשית על בדיקה קלינית של פיזיותרפיסט. הוא יוכל לוודא ליקויים במידה וקיימים של מערכת השריר שלד מבחינת טווחי תנועה וכח שרירים, יבדוק תחושה, שיווי משקל, תבנית הליכה ועוד. . מבדיקה סוביקטיבית ואובייקטיבית ניתן יהיה להבין אם יש מקום להפנות לנוירולוג, אורתופד או להתחיל בטיפולים שמרניים לשיפור תבנית ההליכה ומדדיה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה