התעמלות בונה עצם לאיזור צוואר הירך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/01/2013 | 12:28 | מאת: את

שלום רב אודה לך על המלצתך להתעמלות בונה לאיזור צוואר הירך בשל ירידה משמעותית אם אפשר להמליץ על 2-3 תרגילים לצוואר הירך תודה רבה

שלום כיום ידוע כי התרגילים הנכונים המסיעים לתהליך שמירה ובניית עצם אלו הם תרגילים הנעשים בנשיאת משקל. זאת אומרת שאפילו הליכה יומית או מספר פעמים בשבוע היא טובה ונכונה. מעבר לכך כל תרגיל בעמידה ורצוי כנגד התנגדות עשוי להועיל. כמובן שיש צורך להתחשב ביכולת הגופנית הספציפית לך ולהתחשב במגבלות במידה וקיימות. אני ממליץ בחום לפנות להנחיה מסודרת של פיזיותרפיסט. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה