כאבים בירך ובברך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

06/11/2012 | 12:05 | מאת: ש

נפצעתי לפני 3 שנים בקרסול שמאל. מאז יש צליעה קלה וכאבים בירך וברך ימין. אולטרסאונד וMRI תקינים. האם יכול להיות שהצליעה גרמה לקיצור רגליים ולכן יש כאבים?? האם יש מעבדת הליכה ותנועה שמשתפת פעולה עם קופת חולים מכבי?? תודה

שלום רב הצליעה יכולה להיות על רקע הפגיעה אך צריך לאבחן את המקור של המבנה הניזוק. מעבדת הליכה מתאימה במקרה הזהץ שיתוף הפעולה עם מכבי הוא רק למדידת לחצים של כף הרגל במעבדה בבי"ח איכילוב ולא לבדיקת מעבדה מלאה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

29/06/2013 | 17:27 | מאת: נחמי

ללא מאמץ יתר עוזרת http://www.xn--5dbchattkrd2hc.net

15/11/2012 | 13:06 | מאת: ד

היי, רציתי לשאול באיזה של כאבים חשתה באיזור הברכיים ? תודה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה