שאלה לגבי נעלי ריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

06/10/2012 | 23:18 | מאת: אילון

סאם חמיס שלום רציתי לשאול אותך לגבי נעלי הויברם חמש אצבעות אני בטוח שכבר נתקלת בשאלה לגבי הנעל הזאת ולגבי זה שהיא שמשפרת את יכולת הריצה ואת העבודה על השרירים בדגש על הירך השאלה שלי אם זה באמת נכון העניין הזה ואם הנעל מתאימה לכל רגל .

אילון שלום נעל הויברם אכן דורשת עבודה שרירית ולא בהכרח רק של שרירי הירך אלא הרבה מכף הרגל של הקרסול. דרושים שרירי סובך חזקים וכף רגל שאינה בפרונציה (קורסת). טכניקת הריצה משתנה לנחיתה על האצבעות. אי לכך דרוש מבנה ביומכני מתאים של כף רגל וקרסול. לפני שהינך מחליט להשתמש בהם רצוי להתייעץ עם מאמן ריצה שמבין בתחום. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה