נעלי ספורט

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/09/2012 | 03:06 | מאת: נוגה

היי רציתי בבקשה לדעת .כי מוכרים בחניות ספורט אינם יודעים לענות. יש לי מעט קשת יותר מהרגיל בכף הרגל ואיני יודעת איזה נעל ספורט אני צריכה להתאים? האם זו נעל ספורט שיש בה קריסה (יותר שטוח) ? או שיש בה סוג של עקב (מין קשת בנעל) ? אשמח לקבל תשובה

נוגה שלום על מנת לענות לשאלתך יש צורך לבדוק את מבנה הקרסול והברך לפני שמגיעים להחלטה איזה סוג כף רגל יש לך. במידה והקרסול והברך תקינים והקשת גבוהה רק מכף הרגל תיקני נעל שנקראת נעל ספורט נייטרלית. לכל החברות של נעלי הספורט יש קטגוריה מסוג זה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה