מדרסים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/08/2012 | 18:21 | מאת: דודו

שלום רב, אני מעריך את דעתך ולכן אני בודק את איכות המדרסים שרכשתי. המדרס מכונה מדרס וסילי. האם הוא נחשב לאיכותי ואמין? תודה רבה ויום טוב. נ.ב. מטרת המדרס היא עזרה בהתמודדות עם עומס על שוקיים

דודו שלום אני מכיר את סוג המדרס היטב מזה מספר שנים. אני ממליץ על מדרס ביומכני ולשם כך הוא צריך לענות על מספר דרישות. האחד- הגיבוס צריך להעשות ללא נשיאת משקל במנח ניטרלי של כף הרגל והקרסול. מבנה המדרס צריך להיות מחומר קשיח אם אפשרות לזויות תיקון. מצרף לינק רלוונטי http://www.imacs.co.il/orthotics.asp מדרס שאינו עונה על דרישות אלו אינו נחשב מדרס ביומכני ואינו מבצע התיקון הנדרש של מנח כף הרגל. אם זאת, במידה והמדרס שרכשת מקל עלייך וטוב לך איתו, הישאר עימו. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה