הליכה וניתוח תנועה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/07/2007 | 15:14 | מאת: ניצה

שלום רב,אני בת 58 מזה מספר חודשים לאחר שנת לילה או מנוחה אני מרגישה הגבלה בתנועה בכף הרגל ,כאילו הרגל נתפסה / נרדמה וזקוקה לתירגול ותנועה לצורך שחרור ואכן לאחר הליכה והחזרת הרגל לפעילות, השריר /העצמות חוזרות לפעילות רגילה יחד עם זאת עם הקימה קיימת תחושת כאב, מעין כאבי שפעת או לאחר התעמלות אינטנסיבית .הכאב מורגש לאורך כל הרגל.

ניצה שלום, נשמע כי מדובר בשינויים ניוונים במפרקי כף הרגל, אם כי על מנת לוודא זאת, יש לבצע הדמיה ואבחון על ידי אורתופד מומחה כף הרגל. קלינית אפשר לטפל אצל פיזיותרפיסט, ובמידה וקיים מנח לא תקין של כף הרגל יש מקום לבדיקת כף רגל (מדידת לחצים דינמית) ולהתאמת מדרסים. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה