עקב סיליקון - מיקום

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/08/2012 | 07:36 | מאת: /// אור ///

בוקר טוב, קניתי עקב סיליקון לדורבן עם הנקודה הכחולה, היכן אני שם את העקב? האם מתחת לספידה או מעליה לטובת ניצול מקסימלי ונוחות? האם ניתן לבצע ריצה איתו?

אור שלום במידה ומדובר באבחנה אמיתית של דורבן, זוהי בעצם דלקת ברצועת כף הרגל ואין להשתמש בעקב סיליקון שכן הוא רק יחמיר את הבעיה. באם מדובר באבחנה של עומס יתר בעקב אז ניתן להשתמש באביזר זה על פי רצונך ונוחותך וניתן גם לרוץ איתו במידה ונוח לך. כל שכן, רצוי לגשת למעבדת הליכה וריצה לשם אבחון מקור הבעיה ומציאת הפתרון שלרוב הינו התאמת מדרסים ביומכאנים בסיטואציות אלו. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה