בעיה מולדת

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/07/2012 | 23:48 | מאת: נטליה

שלום לך אני בשנות השלושים לחיי הענין הוא שנולדתי עם עמוד שידרה טיפה נוטה פנימה בגב התחתון עקמת קטנה , אני לא סובלת כאבים מזה אבל מפחיד אותי לחשוב שבגיל מבוגר יהיו לי בעיות עם זה.. יש לציין שנולדתי ככה מבנה הגוף שלי כזה מלידה.. יש משהו שצריך לעשות או שאם נולדתי ככה זה אמור להיות בסדר?

נטליה שלום הצעתי היא פשוט לבצע תרגילים במסגרת מסודרת לחיזוק מרכזי של הגוף. המלצה זו נכונה לכל אחד, שכן כאבי גב הם בעיה שכיחה באוכלוסיה, אך זה לבטח נכון במקרה שלך. האופציות שלך לדוגמה הן שחייה ופילאטיס. מצבך אינו מחייב כאב עתידי אך תמיד כדאי לעשות מה שאפשר על מנת למנוע זאת. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה