מחפשת תשובה אפשרית למקור הכאב...

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/07/2012 | 10:50 | מאת: בואי

שלום, לפני כשבוע וחצי התעוררתי בלילה מכאבים בשריר הירך המקרב ברגל שמאל (כאבים דומים לתחושה של "שריר תפוס"). הכאבים אינם מלווים בחום, אודם או נפיחות. אחרי מספר ימים התפשט הכאב מטה (לאיזור הפנימי של השוק, כעת עד הקרסול). הכאבים מאופיינים רק באיזור הפנימי של הרגל, ותחושת הכאב קיימת גם במגע קל על פני האיזור. בהליכה, תחושה של כאב של "שרירים תפוסים" כמו משיכת חבל בשתי קצותיו. על פניו, לא נראה שיש קשר לחוליות.... חשוב לי לציין שאני בתהליך של טיפולי פוריות ובאותו שבוע היה לי מחזור קשה + מגרנות (כאשר לרוב, סביב המחזור יש לי כאבים ונוקשות באיזור זה, מה שאולי הגביר את הכאב והחמיר את המצב...). רופא המשפחה שלח אותי לבי"ח איכילוב, שם בדקו קרישיות דם (ולא נמצא ממצא) מבקשת, על סמך הפירוט, מה יכולים להיות הגומים לכאבים. תודה רבה!

שלום במידה והינך שוללת שהכאב אכן קשור לכאבי מחזור הרגילים שאת חשה, אני ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט שיבצע בדיקה קלינית . יתכן ומקור הכאב הוא בעמוד שדרה מותני. כמו כן, עליו לשלול כאב שנובע מעמוד שדרה תורקלי שיכול גם הוא להיות מאופין במה שאת מתארת. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה