עזרה עם קרסול

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/06/2012 | 03:48 | מאת: אילי

בזמן האחרון,גם באימונים של הכדורגל וגם כאשר אני משחק בשכונה יש לי תופעה מוזרה: כל פעם שמישהו בועט לשער, אני שם את כף הרגל כדי להגן על הכדור וכאשר הכדור פוגע לי בנעל אני מרגיש שהקרסול מסתובב קצת. הכאב לפעמיים נסבל להמשך האימון, ולפעמיים הכאב עובר רק אחרי 48 שעות. זה פשוט קורה לי יותר מדי בזמן האחרון. כמובן שאני שם קרח שאני חוזר הביתה. 1.מה לדעתך זה יכול להיות? האם הקרסול נחלש?(זה קורה לי ב2 הרגליים אני חושב) 2.אמרתי את זה למדריך בחדר הכושר והוא נתן לי לבצע את התרגילים הבאים על בוסו כי זה מה שיש לנו בח.כ תרגיל ראשון: סקוואט עם מוט על בוסו עם משקל בינוני על גבי בוסו. תרגיל שני: לעמוד על בוסו 30 שניות עם רגל ישרה. תרגיל שלישי: אותו דבר לעמוד על רגל אחת עם עיניים עצומות. תרגיל רביעי: לעשות סקיפינג למספר שניות ואז לעמוד על רגל אחת 12 פעם כל רגל. על איזה עוד תרגילים היית ממליץ לי לעשות לחיזוק השרירים סביב הרצועות? תודה

אילי שלום אני ממליץ להבדק אצל פיזיותרפיסט שיבדוק אם אכן יש חוסר יציבות של הקרסול. בנוסף, יש לבדוק אם הבעיה נובעת ממפרק הסאבטלר ולא בהכרח הקרסול. התלונה שלך לא בהכרח מעידה על חוסר יציבות של מפרק הקרסול. התרגילים שאתה עושה הם טובים אך לא בהכרח קולעים למטרה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה