כאבים בגב תחתון מהיום בצהריים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/11/2016 | 21:10 | מאת: שמעון

דוקטור שלום, היום בצהריים, לא ברור לי מאיזו סיבה, החלו לי כאבי גב עזים בכל הגב כאשר המקור נראה לי מגיע מהגב התחתון. מרחתי דיקלורן על רוב אזור הגב ולאחר כמה שעות, לאחר שהרגשתי שיפור קל ביותר, מרחתי וולטורן רק באזור הגב התחתון ולקחתי כדור אופטלגין, אך עדיין אני מרגיש כאבים, לא עזים, אבל בהחלט מורגשים עם מוגבלות בתנועה. האם זה סביר? האם כדאי לפנות לטיפול או לחכות עד מחר? אפשרי לקחת כדור פנדול 650 מ"ג או שלא כדאי לערבב יותר מדי? תודה על העזרה

לא הייתי בונה תיאריות על כאב של מספר שעות\ אם חלף -אין בעיה אום לא - כדיא להועצ במומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה