כאבים באגן ............................

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/11/2016 | 10:54 | מאת: ארז

לום רב אני כבר חודשיים סובל מכאבים בעגן ובפין . הייתי אצל אורולוג והוא קבע לי לפי בדיקה רקטאלית שיש לי דלקת בערמונית קיבלתי ציפרודקס לחודש ועדיין יש לי תסנינים של כאב באגן ובפין . שאלתי האם יש קשר לעמוד שדרה ולכאבים בעגן ובפין והאם ממולץ ללכת לאורטופד לבדיקה שאולי הבעיה בכלל בגב

לא סביר - יותר סביר שמקור התסמינים בערמונית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה