כאבים ותחושת שריפה כל היום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/07/2016 | 15:08 | מאת: Eden

היי שמי עדן, אני בן 23 - מזה כבר למעלה מ 4 שנים(סובל מבעיות גב תחתון כרגע מאובחן עם בלטי דיסק), נכון להיום סובל מהקרנות ליריכיים האחוריות ברגל ימין וגם שמאל המלוות בתחושת כאב, חום ושריפה כל היום, מספיק לי לעמוד חצי שעה+- על הרגליים ואני כבר לא יכול יותר. אם אני בישיבה מרובה(מעל לשעה) אני גם מרגיש כאבים חזקים המלווים שוב עם חום ושריפה. עד כה שום טיפול לא עזר(עשיתי פיזיוטרפיה, 2 זריקות - DEPOMEDROL, DIPROSPAN), אני לאחר EPIDURAL BLOCK, מיפוי עצמות וגם משככי כאבים – ארקוקסיה, רוקסט, אלטרולט. אישרו לי MRI לחודש ספטמבר. עד אז אני סובל כל יום וכל היום. רציתי לקבוע אצלך יעוץ אך הבנתי שאין ספסוד עם כללית ולצערי אין לי איך לשלם עבור יעוץ 1000 שקלים. אני גם ככה במצב לא מי יודע מה ואני לא עובד. מה אני יכול לעשות?.. כבר די מיואש מהמצב שלי.

עניתי לך בפורום אחר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה