ניתוח עקמת בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/03/2016 | 20:52 | מאת: אילנית

הנני סובלת מעקמת מגיל צעיר, מגיל 12 ועד גיל 15 הייתי עם מחוך באופן קבוע לצערי העקמת רק החמירה וממשיכה להחמיר כיום יש לי עקמת של קצת יותר מ- 50 מעלות מיותר לציין שאני סובלת מכאבים ובשנתיים האחרונות אני סובלת גם מכאבים חזקים בעקב הרגל. אני בת 38 ורוצה לדעת מדוע הרופאים אינם ממליצים לי לעבור ניתוח אומרים לי לעשות שחיה ופילאטיס ולצערי הפתרון הזה לא עובד ובאמת שניסיתי. מה עליי לעשות??? אני ממש מיואשת

כי בגילך תיקון ויישור העקמת קשה ומסוכן בהרבה מאשר בגיל צעיר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה