טיפול בכאב סאקרוליאק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/02/2016 | 17:52 | מאת: אבי

סובל למעלה משנה מכאב קשה חד ורצוף באזור SIJ מימין ( L5-S1). זה בנוסף לכאב גב תחתון כללי שקיים אך פחות מפריע (כולל פריצת דיסק ובלט באזור L3- L4). שתי הזרקות סטרואידים לאזור SIJ עזרו מעט מאד ולימים בודדים בלבד. איך מטפלים בכאב באזור זה? פיזיותרפיה, דיקור לא עזרו. הציעו לי במרפאת כאב לעבור גלי רדיו - האם יש טעם בזה? אולי לייזר?? בתודה, אבי בן 70

בהחלט שווה לנסות - זה יכול לעזור אם לא - כדאי להועץ במומחה ראומטולוג ביחס לטיפול תרופתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה