זריקה אפידוראלית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/02/2016 | 09:38 | מאת: Abs

בוקר טוב באילו מקרים מקבלים זריקה אפידוראלית תחת שיקוף? האם זריקה אפידוראלית ללא שיקוף זה קשור לחומרים אחרים שמוזרקים? ובאילו מקרים ניתן טיפול שנקרא בלוק טיפול משתק עצב? אשמח לקבל תשובות, סובלת מכאבי גב תחתון בלט ב-L4 L5

ההבדל לא בחומרים המוזרקים אלא במיקום ההזרקה כשיש כאב שמקורו בעצב ספיציפי - יעיל יותר להזריק הזרקה סלקטיבית לאוו עצב - ולשם כך צריך שיוקף ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה