טיפול בגלי רדיו המלצה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/02/2016 | 10:03 | מאת: ישראל . ש.

דר' נחשון שלום ! אני מקובע עמוד שידרה חוליות T-9 עד L-3 . וכן חוליות L-4 עד L-5 . לצערי מיום ליום המצב מחמיר , הקרנה לרגל ימין כולל אצבעות , מותניים דו צדדי . צליעה קלה ועקב ההקרנה לרגל אני מאבד שווי משקל וכתוצאה מכך נפלתי פעמיים . ולכן ע"פ המלצת רופא התחלתי להשתמש בעזרת מקל הליכה . קיבלתי מספר רב פעמים זריקות לעמוד שידרה אשר עזרו ליומיים שלוש בלבד . השבוע קיבלתי טיפול בגלי רדיו (ביום רביעי ) נכון לעכשיו אני אל הפנים ! מבדיקה אצל אורתופד וצילומים נאמר לי שהיום עקב הקיבויים נוצר הצרות רווח בין חוליות L3-L4 . מה היית ממליץ לי . לידיעתך את הניתוחים עשיתי באסותא לפני 12 שנים . מודה מראש להתייחסותך !!!

לקבל חוות דעת נוספת של עוד מומחה - לא ברור לי במה אמור היה לטפל הטיפול בגלי רדיו - כדאי ןלברר מה באמת הבעיה ומה דרכי הטיפול המתאימות לך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה