הזרקה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

08/12/2015 | 18:42 | מאת: אורן

אורטופד אמר לי להזריק amp depo medrol 80 mg עקב כאבי גב מפריצת דיסק עמוד שדרה צווארי 3 פעמים כל שבועיים, לא היה בבית מרקחת אז הזריקו לי להזריק amp depo medrol 2 mil/ 40 mg, אמרו שזה אותו דבר , סוג הזרקה im . אשמח לדעת מה זה הזרקת im , איפה מזריקים בתחת או בגב ? דבר נוסף מה זה ההזרקה הזאת ? ושאלנ אחרונה , מה ההשפעת הזריקה לכאב מפריצת דיסק ? תודה

M- תוך שרירי - לא משנה היכן לרוב בעכוז או ביד הטאיפול הזה חסר כל יעילות מוכחת למצב של בקע דיסק. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה