כאבים בוושט והקרנה לגב האמצעי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/12/2015 | 16:39 | מאת: ארי

שלום, זה שנים שאני סובל מרפלוקס שגורם לי לכאבים בחזה באיזור הוושט. בין היתר אני סובל מכאבים חזקים בגב האמצעי שאני מטפל בו ע"י מדבקות חום. לאחרונה שמתי לב כשיש לי כאבים בחזה יש לי גם כאבים בגב ושיש לי כאבים בגב יש לי כאבים בחזה. הרופאים טוענים שהכאב בגב זאת הקרנה מהקיבה ואילו האורתופד טוען זה כאב גב שמקרין לוושט. השאלה שלי היא, האם כאב גב אכן מקרין בעוצמה כל כך חזרה לאיזור מפתח הלב והוושט?

לא ברור אם יש ממצאים בדימות של עמוד השדרה המסבירים כאב כזה אם יש בעיה בדיסק בעמוד השדרה הגבי - הוא יכול לגרום לתסמינים מהסוג שאתה מתאר. אבל אם בדיקות הדימות של עמוד השדרה הגבי לא מראות בעיה משמעותית - סביר יותר שמקור הכאב בושט ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה