בדיקת רופאה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/10/2015 | 19:08 | מאת: דפנה

דר' שלום רב ותודה מראש, יש לי שאלה ואשמח עם תעזור לי. לפני שבועיים היו לי כאבים בטן תחתונה וצד ימין למעלה ורצתי הרבה לשירותים. אחרי שבוע עשיתי בדיקת שתן ויצא לי תרבית שלילית אבל ליקוצים גבוהים והרופאה נתנה לי מונורול. לקחתי ביום ראשון זה. ביום שלישי שוב באתי למרות שהכאבים עברו לי ב-80 אחוז ואמרה לי לקחת עוד מונורול למרות שכתוב שזה מנה חד פעמית !!! לקחתי וזאת טעות שלי. היא בדקה לי את הבטן ואז אמרה לי לשבת ודפקה לי אם האגרוף בגב מלמעלה עד למטה בשני הצדדים ממש ממש חזק. הייתי בשוק מהבדיקה. שאלתי מה זה אמרה בדקתי עמוד שדרה וכליות (מה קשור לדלקת בשתן?) למחרת ועד היום יש לי כאבי גב למעלה ובמתניים ולמטה מה שלא חוותי בחיים שלי. בקושי נושמת יש לי קשיי נשימה כאילו אני נחנקת ושאני נושמת כואבות לי הצלעות. אני בחורה מאד רזה ומאד עדינה וכל נגיעה כואב לי. אילו ידעתי לא הייתי מרשה לה לעשות לי את זה. שאלתי בבקשה, האם הדפיקות (המכות) בגב יכולות לעשות נזק לעמוד שדרה או לצלעות, או לריאות ? או לכליות? מיום רביעי עד עכשיו 3 ימים אני מתה מכאבים. בלילה אני ישנה בסדר. זה כואב לי שאני נושמת וגם שאני לא נושמת במיוחד מאחורי הריאות. לא שמעתי בחיים שלי בדיקה כזאת ונגד רצוני ובלי ליידע אותי. מה אני אמורה לעשות עכשיו נגד הכאבים אני מרגישה שאני מתעלפת שאני נושמת או יושבת וכל הגב והצלעות כואבות לי. אולי בגלל שלקחתי תוך יומיים תרופת מונורול מינון יתר? לא יודעת מה לחשוב מרוב כאבים. לפני שבאתי אליה הייתי בריאה לחלוטין. זה הזוי. תודה רבה לך על תשובתך ושבת שלום, דפנה.

לא נראה לי ולא סביר שהכאב מהבדיקה - יותר סביר שיש בעיה הגורמת לכאב ושהתעורר במקרה בעקבותהבדיקה מציע לפנות לבדיקה נוספת של מומחה לברר מקור הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה