כאבי גב וצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/10/2015 | 20:13 | מאת: עזאם

רציתי לשאול מה הכוונה לבקע עם לחץ על השורש c5c6 c6c7 וגם מה זה וואקום בדיסק עם בלט דיפוזי ולחץ על השורש של l5s1 l4l5 אני מודה אם תעזור לי

בקע=פריצת דיסק יש לחץ על שרשי עצבים בעמוד השדרה הצווארי הואקום אומר שיש גאז בתוך הדיסק - זה לא מסוכן אלא מהווה פשוט עדות עקיפה לכך שמדובר בדיסק שעובר תהליכי שחיקה ויש בו קרעים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה