אי בניית עצם לאחר ניתוח מקבעים בחוליות L3 L4 L5.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/09/2015 | 13:29 | מאת: כרמל

לפני שנתיים עברתי ניתוח מקבעים בחוליות L3 L4 L5 .כחצי שנה לאחר הניתוח הרגשתי כאבים בגב תחתון ככל שעברו הימים הכאב התגבר .ביצוע CTו MRI הראו שלא נבנתה עצם לאחר הניתוח.היום אני קם בבוקר הכל בסדר אבל כעבור שעתיים בערך מתחילים הכאבים שדורשים ממני מנוחה.לאחר המנוחה הכאבים נעלמים עד המאמץ הקטן הבא. הרופאים לא ממליצים לי על ניתוח עכשיו בטענה שזה מסוכן . היום אני מוגבל מאוד גם הליכה של מאות מטרים גורמים לי לכאב שדורש ממני לשבת. במצב של מנוחה ושכיבה אין כאב. מבקש את עזרתך להמשך טיפול. תודה תודה

לא נראה לי כמצב מסוכן ויתכן שיש לכך פתרון אם אתה רוצה אתה מוזמן לתאם יעוץ מסודר במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה