המלצה לתרגילים אישיים לטיפול בעקמת - נערה בת 14

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/09/2015 | 16:49 | מאת: קובי

אנחנו נמצאים בשבתון בארה"ב. לבת שלי ( 14 ) אובחנה ע"י אורתופד כאן עקמת והמלצה לפיסיותרפיה. היות והביטוח הרפואי שלנו לא מכסה כאן טיפולים כאלה, נשמח לדעת אם ניתן לקבל המלצה לתרגילים אישיים שיאפשרו שיפור המצב עד לחזרתנו לישראל בקייץ 2016.

אין כל הוכחה מדעית שמראה יעילות של פיזיותרפיה בטיפול בעקמת שיעשה שספורט ויהיה במעקב מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה