כאבי גב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/12/2014 | 17:22 | מאת: דוד

שלום! אני בן 57 לפני 35 שנה לערך זיהו בצילום רנטגן שעברתי שאני סובל מעקמת בגב ונרשם באבחנה סובל מקיפוסקוליוזיס אגב סבתי מצד אימי סבלה ביותר מעקמת ממש בצורת אליפסה וכך כמובן גם אימי . לאחרונה החמיר מצבי בגב העליון ולאחר כ3 שעות של עמידה וישיבה אני מרגיש חובה ללכת לשכב על הגב יש לי כאבים חזקים בגב העליון אחרת אני לא מסוגל לעשות כלום . אני בקופת הכללית וכרגיל הם לא מוכנים מסיבות ברורות וידועות לעשות כמעט כלום למען הפציינט . תעשה צילום רנטגן ונאמר לי . כן יש לך עקמת של 10% כך נכתב. לא נורא אמרו תעשה פיזיוטרפיה ומשככי כאבים. סתמו ולא פרשו .כמובן שלא ישקיעו בך יותר מכך זה המקסימום. אם אצליח באופן פרטי אחר לעשות m.r.i זה יכול לתת תמונה יותר ברורה לגבי העקמת ? או שהרנטגן הרגיל מספק לדעתך? ובאלו דרכים נוספות אני יכול לפעול על מנת לשפר את מצב הכאבים (תרגילים למיניהם). בגב העליון.

אין כל סבה לבצע MRI במצב כפי שתיארת אותו אלא התעמלות לחיזוק שרירים ושיפור הגמישות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה