סובל מסיאטיקה הכאבים עזים עם הגבלות...

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/11/2014 | 00:58 | מאת: שלומי

שלום, לאחר הרמת משקל כבד במקום עבודה, יש לי כאבים עזים ולאחר שעשיתי CT ויצא שבL3-L4 וגם בL4-L5 יש בלט דיסק דיפוזי קל נושק לשק הטקאלי. טופלתי בפיזיותרפיה,גלים קצרים,טווינא,זריקת וולטרן,אטופן וארקוקסיה אנטי דלקתי וכלום לא עזר,רגל ימין משתתקת לי והרגשת נימול וכאבים עזים וקשה להתכופף ורק בשכיבה הכאב נרגע, אני מטופל בכדורים נגד כאבים, פרקוסט-5 +אוקסיקונטין 10+ סימבאלתה 60 מ"ג ועדיין יש כאב בגב תחתון שמקרין לרגל ימין הישבן והירך כואבים מאוד, מה עוד ניתן לעשות בכדי לרפא את הכאב שאני סובל מימנו ?? יש לציין שאני מוכר כנפגע עבודה ע"י הביטוח לאומי.

לאח כל הטיפול האלו אין לי אלא להעצילך להגי ליעוץ עם הדימות ולצורך בדיקה מוסודרת ולהעריך מה עוד נתן לעדות כדי לעזור אם תרצה - אשמח לראותךליעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה