צריכה יעוץ לגבי מכשיר לכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/01/2014 | 13:41 | מאת: מרינה

שלום לפני כשנתיים עברתי ניתוח DESECTOMY בL5-S1 עקב פריצת דיסק גדולה. כרגע בהריין בחודש האחרון. נכון לעכשיו אין לי כאבי גב חזקים, אך בכל מקרה קיימים קצת, במיוחד בכיפוף (אני יודעת שזאת פעולה האסורה/לא ממומלצת אבל אחרי לידה עם ילד קטן לא תהיה לי ברירה, אני אצטרך להתכופף). אני מפחד שאחרי לידה, עקב תזוזה של כל השלד באזור התחתון ואגן שוב יהיה לי פריצת דיסק. שמעתי על חגורה אורטופדית DDS 500 בחברת GLOBAL MEDIC שעובדת על לחץ, האם זה מומלץ, עולי אם אני אשתמש בה חוליות החזרו למקום בלי לעשות נזק. בנוסף אשמח לכל המלצה על נתנהגות נכונה אחרי לידה. תודה רבה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

כל החגרוות וגם זו אינן מומלצתות לשיומוש ממושך ויומיומי מכייון שמחלישות את השרירים של עמוד השדרה זה טוב כ - SOS לזמן כאב חד בלבד הטיפול הנכון הוא חיזוק שרירי עמוד השדרה ושמירה על כושר גופני כללי טוב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il rand@isc.co.il קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה