תוצאות של סיטי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/10/2013 | 20:01 | מאת: אושרית

היום קיבלתי תוצאות של סיטי גב ואני לא מבינה כלום אני ישמח לקצת הסבר: סקוליוזיס משמעותית קמורה שמאלה בקע דיסקלי מרכזי עם סימני לחץ משמעותי על השק התקאלי בגובה L3-4 קל יותר בגובה L4-5 ובינוי בגובה L5-S1 תהליך המתואר אשר יכול להתאים לאוסטאובלסטומה

זוהו עקמת (שיכול להיות שהיא לא מבנית אלא משנית לכאב והתכוצות שרירים חזקה) וכן בקע (פריצה) של דיסק מתני עם לחץ על שק האעצבים במספר מרווחים כמו כן מתואר ממצא של אוסטאובלסטומה -0 גידול שפיר בחוליה אבל לא מסרת כל פרטים אחרים עליו - היכןו נראה מיקומו המדויק גודלו ומאפייניו ומודע סבירם שבזה המדובר - מציע יעוץ מסודר אצל מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה