שאלה מדאיגה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/02/2013 | 08:26 | מאת: אירה

שלום רב, עקב כאבי גב תחתון ורגל עד לכף רגל ( כאבים בכף רגל עליונה בהזזת בוהן), בוצע צילום רנטגן מותני תקין. בדיקת ct עמוד מותני מראה בלט דיסק עם לחץ על שק הדוראלי בין l4-l5 בלט דיסק בין l5-s1. מוקד מסויד בגודל 4 מ"מ בl2. הייתי אצל ד'ר ליברמן בועז, הוא ראה את הסי טי ואמר שמוקד מסויד הוא נטול כל משמעות ואין מה לדאוג. נתן לי הפניה לMRI מותני ואגן. הייתי מאושפזת יומיים במחלקה אורטופדית בקפלן, ד'ר שגיב שאול ראה את הסי טי גם כן ופשוט אמר שחוץ מהבלט אין כלום והכל בסדר. אני מאוד לחוצה, נכנסתי לאינטרנט וראיתי שמוקד מסויד יכול להיות גם גרורה בעצם. האם רופא באמת יכול לראות בסי טי עם מדובר בגרורה או בממצא חסר משמעות? האם בלט דיסק יכול לכאוב גם בגב וגם בכף רגל? אני בת 30. אין לי כבר כוחות ללחץ פיזי ונפשי. אשמח לקבל תשובה. תודה רבה.

בלתי אפשרי עבורי לענות לך בלי לראות את הממצא והצילומים בעצמי אבל אינטואיטיבית נשמע לי שהם צודקים ואין בכך כל דבר מדאיג. אם את רוצה בכל זאת יעוץ נוסף - את מוזמנת . השאלה אם עוד מישהו יגיד לך את זה האם זה יעזור? ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה