כאב בכף הרגל העליונה: גורמים אפשריים, מצבים דומים ומאמרים

סיבות אפשריות ומצבים דומים לכאב בכף הרגל העליונה

כאב בכף הרגל - תמונת המחשה
כאב בכף הרגל הבוטוקס, שעד לאחרונה שימש לטיפול בקמטים, חודר לתחומים אחרים ברפואה ומסייע להתמודדות עם...
מחפשים את הרופאים הטובים בישראל לכאב בכף הרגל העליונה?
יש לנו את המאגר המושלם עבורכם
קרא עוד

כאב בכף הרגל העליונה: תשובות ממומחים וייעוץ אונליין

תשובות לשאלות

יומיים מרגיש כאבים בכף רגל שמאלית עליונה. לפני כשבועיים היה לי דלקת בקרסול לקחתי תרופות ועכשיו יש לי כאבים בכך רגל עליונה

שלום רב ייתכן ומדובר בדלקת באחד הגידים בכף הרגל. ממליץ לנוח ובמידה ואין הטבה לפנות לבדיקת רופא. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

שלום רב, לבעלי יש כשבועיים כאבים בבוהן רגל ימין עם נפיחות כאבי תנועות ורגישות ב1 mpj הוא הגיע לטראומה ועשה צילום שהראה (אני מצטטת את דברי הרופא) שינויים אוסטיאוארטריטיים מתונים עם hallux valgus . ובנוסף הוא קיבל אנטיביוטיקה נוקובול , חימום מקומי, משככי כאבים ומעקב רופא מטפל. שאלתי היא מה בעייתו ברגל במילים מובנות ומה לדעתך עליו לעשות ? הוא ממש סובל מכאבים וצולע בהליכתו. מודה לך על תשובתך.

לימור שלום.. יש הרבה סיבות לכאבים ב-MTPJ1. לא אוכל להגיע לאבחנה ללא בדיקה מסודרת ובדיקות הדמייה לפי הצורך. אשמח לקבלו לבדיקה במרפאה לכירורגיית קרסול וכף רגל בבלינסון או להמליץ לכם על רופא מתאים באזור מגוריכם. בברכה - דר' טיטיון

שלום רב, עקב כאבי גב תחתון ורגל עד לכף רגל ( כאבים בכף רגל עליונה בהזזת בוהן), בוצע צילום רנטגן מותני תקין. בדיקת ct עמוד מותני מראה בלט דיסק עם לחץ על שק הדוראלי בין l4-l5 בלט דיסק בין l5-s1. מוקד מסויד בגודל 4 מ"מ בl2. הייתי אצל ד'ר ליברמן בועז, הוא ראה את הסי טי ואמר שמוקד מסויד הוא נטול כל משמעות ואין מה לדאוג. נתן לי הפניה לMRI מותני ואגן. הייתי מאושפזת יומיים במחלקה אורטופדית בקפלן, ד'ר שגיב שאול ראה את הסי טי גם כן ופשוט אמר שחוץ מהבלט אין כלום והכל בסדר. אני מאוד לחוצה, נכנסתי לאינטרנט וראיתי שמוקד מסויד יכול להיות גם גרורה בעצם. האם רופא באמת יכול לראות בסי טי עם מדובר בגרורה או בממצא חסר משמעות? האם בלט דיסק יכול לכאוב גם בגב וגם בכף רגל? אני בת 30. אין לי כבר כוחות ללחץ פיזי ונפשי. אשמח לקבל תשובה. תודה רבה.

בלתי אפשרי עבורי לענות לך בלי לראות את הממצא והצילומים בעצמי אבל אינטואיטיבית נשמע לי שהם צודקים ואין בכך כל דבר מדאיג. אם את רוצה בכל זאת יעוץ נוסף - את מוזמנת . השאלה אם עוד מישהו יגיד לך את זה האם זה יעזור? ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il rand@isc.co.il קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864