כאבים בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/01/2013 | 13:35 | מאת: רון

שלום אני סובל מכאבי צוואר כ 7 חודשים ב CT התגלה בלט דיסק C3-4 , היצרות התעלה ולורדוזיס מוגבר ב MRI התברר שהבלט לוחץ על השק ללא לחץ על חוט השדרה במיפוי עצמות התגלה קליטה מוגברת בע"ש צווארי תחתון פיזיותרפיה ודיקור סיני לא עזרו. האם הטיפול היחידי הוא הריסת העצב באותו אזור באמצעות גלי רדיו? מומלץ?

קשה לקבוע רק לפי נתונים אלו ללא בדיקה ועיון בצליומים אבל חד משמעית זה ממש לא הטיפול היחיד וגם לא הראשון שהייתי בוחר בו ובכלל לא הטיפול המומלץ לדשעתי במצב כזה מציע לך להתיעץ עם מומחה עמוד שדרה נוסף ולקבל עוד חוות דעת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה