מה זה שק תקאלי?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/10/2010 | 10:48 | מאת: הדסה

(מדובר בעמוד שידרה צווארי) ומה זה עושב אם יש לחץ על השק התקאלי? ומה קורה אם בלט דיסק נושק לשק התקאלי? מה זה שינויים ניווניים קלים במבנה הגרמי?

זו הממברנה העוטפת את חוטה שדרה ואם יש עליה לחץ הוא עלול לגורום ללחץ גםן על החוט עצמו - ממצא שיכול לגום לנזק עצבי ותסמינים שונים. שינויים ניוונייןם - שינוים הקורים בשחיקה של המבנים הגרמיים קשור לגיל ועומסים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 054-7478864

18/01/2016 | 18:46 | מאת: חמי

האם יש קשר בין בעייה בברך של שנים רבות מיניסקוס ואי סחוס בברך ימין צליעה של עשרות שנים לבין תופעה שהחלה של בלט מס דיסקים הלוחצים על השק התקאלי יקיימת קרינה אל הכתף זרוע ימין ונימול כף יד ימין, הפציעה בברך לפני 35 שנה ואני בן 60 תודה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה