פיענוח ct עמוד שידרה מותני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/05/2017 | 16:53 | מאת: דורית

בעלי סובל מזה שנים מכאבים בעקבות מס פריצות דיסק. לפני כשבועיים ביקש מרופא המשפחה בדיקת ct עקב החמרה בתדירות הכאבים. בתשובה נמצאו 4 בלטי דיסק ללא היצרות התעלה אך ב s1 הודגם היצרות הנקבים משני הצדדים עם שבר אפופיזרי של הטבעת האחורית של הפרגמנט הגרמי מתבלט לתעלה עם לחץ קל על השק התקאלי. בחלון עצם שינויים ניווניים בחוליות עש המותני המודגם. הסתיידות מוקדית במעטפת שורש s1. המלצה לבירור ב mri.

ומה השאלה? כדאי לבצע MRI ולקבל תמונה מלאה אם אכן יש לחץ משמועתי על שרשי העצבים המתאים לאופי הכאב ממנו הוא סובל - יש לכך טיפולים מתאימים החל מפיזיותצרפיה עבור דרך הזרקה מכוונת תחת שיקוף וגמור בניתוחים שונים מציע להגיע עם MRI ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה