צילום MRI עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/05/2017 | 11:44 | מאת: suren

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות לשלוח אליכם צילום MRI צווארי ולקבל חוות דעת לגבי אזור בעייתי (C6 עד T1) ששם נראה לי שיש לי בעיה כיום ? כיוון שבנגיעה בנקודה זו יש כאבים חזקים וכרגע אני סובל מכאבים שמקשים על תנועת צוואר עם הקרנות אקראיות של כאבים אל זרוע שמאל.

האיכות לא כזו שמאפשרת יעוץ מחייב ואני מעדיף יעוצים כאלו לתת על סמך עיון מלא בבדיקה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה