פענוח תוצאות צילום MRI

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/05/2017 | 10:33 | מאת: יוליה

שלום, רשום בתוצאות: קיים חשד לליזיס קל מימין ומלווה בגלישה קדמיתקלה של L5 על S1. בקע דיסק מרכזי מינימאלי.

נשמע לי שהפענח לא היה לגמרי סגור על מה שהוא רואה בבדיקה אבל לפי התיאור יש כנראה ספונדילוליזיס - סדר בחוליה עקב שבר מאמץ ישן שהותיר בחוליה איזור חולשה ועקב כך יש גם גלישה של החוליה עם אי יצביות בין החוליות הסמוכות לא מצב מסוכן אבל יכול להיות מקור לתסמיני כאב שונים מציע להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה