גב תחתון באימון משקולות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/05/2017 | 14:05 | מאת: בדוי

לפני כשנה וחצי באימון משקולות הרמתי 100 קילו בתרגיל מסויים פעם אחת ולאחר מכן היה לי כאבים בגב תחתון שהיו מלווים בנפיחות שעברו לאחר כשבועיים שלוש לפני שבועיים חזרתי להתאמן ונהיו לי שוב כאבים לאחר אימוני גב עם משקל נמוך יכול להיות שנפגע לי הגב לטווח ארוך ? או שזה היה פגיעה לטווח קצר שחלפה ?

לפי התיאור יתכן שנגרם קרע לשרירים בגב מציע לבדוק באיזור בו היתה הנפיחות הוכאב - בעזרת אולטראסאונד אולי אף MRI אם יש ממצא בשרירים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-74788

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה